2022 - 8 - 14

Image courtesy of "NOS op 3"

Simons steelt de show, terwijl PSV krachten spaart met simpele ... (NOS op 3)

Drie dagen voor het Champions League-duel met Rangers FC heeft PSV het slechts een kwartier lastig op bezoek bij Go Ahead Eagles.

Wellicht al met de gedachten in Schotland, slikte PSV aan het eind nog een tweede doelpunt. Xavi Simons lette goed op en schoot PSV na een handige beweging opnieuw op voorsprong. Maar na een onbeholpen tackle die Mats Deijl rood opleverde, was het gedaan met die opleving.

Live: Go Ahead Eagles - PSV (13 augustus 2022) (FCUpdate mobiel)

Het live verslag van Go Ahead Eagles - PSV uit de Eredivisie 2022-2023.Bekijk ook de huidige stand van dit voetbalseizoen.

PSV-trainer Van Nistelrooy heeft zijn selectie behoorlijk over de kop gegooid. Daar is de 1-0 voor PSV! In de derde minuut kopt Luuk de Jong raak. Vrije trap voor PSV op de linkervlank. PSV vindt het wel gezegend en neemt wat gas terug. De perfecte voorzet kwam van de voet van Gakpo. Vrije trap voor PSV op de rand van de zestien. Vrije trap voor de thuisploeg vanaf de linkervlank. Opnieuw een kopkans voor De Jong. Een metertje over het doel van de thuisploeg. Opnieuw een hoekschop voor de thuisploeg. Hoekschop levert nog een hoekschop op voor de Eindhovenaren. Bedankt voor het volgen van het live report van de wedstrijd Go Ahead Eagles - PSV! Het is rust in de Adelaarshorst! PSV leidt met 2-1 tegen de tien van Go Ahead.

Image courtesy of "De Stentor"

Weinig aan de hand voor Go Ahead Eagles tegen PSV, totdat Deijl ... (De Stentor)

De rode kaart van rechtsback Mats Deijl wordt Go Ahead Eagles zaterdagavond fataal tegen PSV, dat in de Adelaarshorst keihard profiteert van de ...

Image courtesy of "AD.nl"

Uitblinkende Xavi Simons gidst PSV met ruime cijfers langs tiental ... (AD.nl)

PSV is na twee speelrondes in de eredivisie nog foutloos. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij was zaterdagavond met 2-5 te sterk voor Go Ahead Eagles.

Image courtesy of "NU.nl"

PSV kent goede generale voor duel met Rangers met zege bij ... (NU.nl)

PSV heeft zaterdag in de Eredivisie een goede generale beleefd voor de eerste wedstrijd tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League.

Image courtesy of "RTL Nieuws"

PSV loopt na rood verdediger Deijl makkelijk weg bij Go Ahead (RTL Nieuws)

PSV heeft, in aanloop naar de belangrijke dubbele ontmoeting met Rangers FC in de play-offs van de Champions League, geen schade opgelopen in de Eredivisie.

Xavi Simons trof doel uit de rebound, nadat De Jong eerst op de keeper was gestuit en daarna de lat had geraakt. Met Veerman als vervanger van Ledezma scoorde PSV in de blessuretijd van de eerste helft nog twee keer. Na een kwartier meldde Go Ahead zich voor het eerst bij het doel van PSV en het was direct raak.