Lazio

2022 - 8 - 26

Image courtesy of "Wijwedden"

Topper in Italiรซ: Check de odds voor Lazio tegen Inter (Wijwedden)

Vrijdagavond staat er in de Serie A direct een mooie wedstrijd op het programma. In Rome kruisen Lazio en Internazionale de degens.

Als beide ploegen tot scoren komen ontvang je een odd van 1,50, terwijl je als in ieder geval รฉรฉn team niet tot scoren komt je 2,20 keer je inleg terugkrijgt. Als Internazionale wint รฉn de nul weet te houden in Rome krijg je bijvoorbeeld 3,84 keer je inzet terug. Als het duel tussen de twee ploegen eindigt in een remise ontvang je 3,80 keer je inleg.

Image courtesy of "NU.nl"

Inter ondanks assist Dumfries onderuit bij Feyenoord-opponent Lazio (NU.nl)

Internazionale is vrijdag tegen de eerste nederlaag van dit seizoen in de Serie A aangelopen. De ploeg uit Milaan ging ondanks een assist van Denzel ...

Image courtesy of "Voetbal International"

Lazio imponeert tegen Internazionale, assist voor Dumfries (Voetbal International)

Lazio laat Feyenoord zien wat men in huis heeft: Internazionale wordt op eigen veld terecht geklopt.

Image courtesy of "AD.nl"

Lazio verslaat Inter in heerlijk voetbalgevecht en deelt Feyenoord ... (AD.nl)

Lazio heeft in de Serie A met 3-1 van Inter gewonnen. Na een spectaculaire wedstrijd zorgden Luis Alberto en Pedro voor de winnende treffers.

Bij Lazio treft Feyenoord een technische tank van 100 miljoen (Voetbal International)

Sergej Milinkovic-Savic is nog altijd de grote man bij Lazio, letterlijk en figuurlijk.

Image courtesy of "Telegraaf.nl"

Feyenoord is gewaarschuwd: Lazio wint van De Vrij en Dumfries (Telegraaf.nl)

Lazio, binnenkort tegenstander van Feyenoord in de groepsfase van de Europa League, heeft in de Italiaanse Serie A Internazionale verslagen.

Bjorn Meijer werd in de slotfase gewisseld door trainer Carl Hoefkens, Ruud Vormer ontbrak opnieuw in de selectie van Club Brugge. Club Brugge heeft zich aan kop van de Belgische voetbalcompetitie genesteld. De formatie won vrijdagavond op eigen veld met 1-0 van VfL Bochum. De andere twee clubs in de groep zijn FC Midtjylland uit Denemarken en het Oostenrijkse Sturm Graz. Lazio, binnenkort tegenstander van Feyenoord in de groepsfase van de Europa League, heeft in de Italiaanse Serie A Internazionale verslagen. Felipe Anderson zette de club uit Rome vlak voor rust op voorsprong.

Image courtesy of "Sporza.be"

Lazio dient Inter een eerste nederlaag van het seizoen toe ... (Sporza.be)

Inter is er niet in geslaagd om met 9 op 9 aan het nieuwe Serie A-seizoen te beginnen. In de lastige uitmatch bij Lazio Roma werd er met 3-1 verloren.

Hij ging te fors in op Matteo Cancellieri (SS Lazio). Joaquin Correa (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. De poging wordt gered door Ivan Provedel (SS Lazio). tweede helft, minuut 92. De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen. tweede helft, minuut 95. De partij leek af te stevenen op een gelijkspel, maar dan pakte de ingevallen Luis Alberto uit met een geweldig afstandsschot. tweede helft, minuut 96. Iets voorbij het uur werd een volstrekt onzichtbare Romelu Lukaku ook nog vervangen voor Edin Dzeko. Felipe Anderson liep zich knap vrij en kopte de 0-1 in doel. Beide teams begonnen behouden aan de partij en er viel weinig te noteren. Inter is er niet in geslaagd om met 9 op 9 aan het nieuwe Serie A-seizoen te beginnen.

Image courtesy of "FCUpdate.nl"

Lazio toont Feyenoord wat het kan en klopt Inter; assist Dumfries (FCUpdate.nl)

SS Lazio heeft Feyenoord vrijdagavond alvast een serieuze waarschuwing gegeven. De Romeinse club werd eerder op de dag tijdens de Europa League-loting ...

De zege op Inter was uiteraard ook een duidelijke waarschuwing voor Feyenoord, die Lazio zo'n negen uur eerder uit de koker zag komen. Het was even later Pedro zelf die de wedstrijd definitief in het slot gooide. In het laatste kwartier van de wedstrijd trok Lazio de wedstrijd toch weer naar zich toe. De Braziliaan kon binnenkoppen en zette het tot dan toe nog ongeslagen Inter op achterstand. Het duurde tot vijf minuten voor rust voor Lazio in eigen huis de leiding pakte. De driemansverdediging van Inter - waar Stefan de Vrij spelend tegen zijn oude club deel van uitmaakte - verloor Felipe Anderson even uit het oog.

Image courtesy of "Het Belang van Limburg"

Romelu Lukaku na 69 minuten gewisseld in eerste nederlaag met ... (Het Belang van Limburg)

Inter Milaan, met Romelu Lukaku voor de derde keer aan de aftrap, is er niet in geslaagd een derde competitiezege op rij te pakken.

Pedro Rodriguez, een andere Spaanse invaller, maakte er 3-1 van. Met een fantastische streep bracht invaller Luis Alberto Lazio na 75 minuten weer op voorsprong. Lazio won in eigen huis met 3-1.