Sparta

2022 - 8 - 27

Image courtesy of "FCUpdate.nl"

Live: Go Ahead Eagles - Sparta (27 augustus 2022) (FCUpdate.nl)

De spelers komen uit de catacombe. Nog vijf minuten voordat de wedstrijd gaat beginnen. Beide ploegen zijn niet lekker begonnen aan de competitie.

Keeper kon de bal keren. Lauritsen kreeg de ruimte en haalde uit. Dit seizoen is begonnen op 5 augustus 2022 en zal eindigen op 11 juni 2023. Go Ahead op de helft van Sparta. Sparta speelt de bal rond op de helft van Go Ahead. Sparta speelt onder de druk van Go Ahead uit. Sparta heeft de bal op de helft van Go Ahead. Go Ahead heeft nog altijd de bal op de helft van de tegenstander. Go Ahead speelt de bal rond. Sparta heeft de bal op de eigen helft. Sparta heeft de bal op eigen helft. Sparta met veel man op de helft van Go Ahead.

Image courtesy of "NOS op 3"

Sparta pakt eerste overwinning van het seizoen tegen puntloos Go ... (NOS op 3)

Door een goal van Tobias Lauritsen wint Sparta met 1-0 bij Go Ahead Eagles, dat daarmee dit seizoen vier van de vier wedstrijden heeft verloren.

Go Ahead moest met tien man verder en de beste kansen waren voor de bezoekers uit Rotterdam. De Noorse spits was in de achttiende minuut alert toen Go Ahead de bal niet uit het strafschopgebied kreeg en een poging van Joshua Kitolano van de lijn werd gehaald. Aan de overkant moest doelman Jeffrey de Lange zich strekken bij een afstandsschot van Lauritsen.

Image courtesy of "AD.nl"

Tobias Lauritsen en domme rode kaart Rashaan Fernandes helpen ... (AD.nl)

Sparta heeft de eerste zege van het eredivisieseizoen binnen. Directe concurrent Go Ahead Eagles werd in Deventer met 0-1 verslagen. Basis van die zege was ...

Image courtesy of "RTV Rijnmond"

Sparta klopt heetgebakerd Go Ahead Eagles in Deventer; eerste ... (RTV Rijnmond)

Sparta heeft de eerste overwinning van dit eredivisieseizoen binnen. In Deventer waren de Rotterdammers met 1-0 te sterk voor Go Ahead Eagles.

Nadat de thuisploeg beter aan de wedstrijd was begonnen, kreeg Sparta in de eerste helft langzamerhand het betere van het spel. Nadat Joshua Kitolano van dichtbij nog op de vuisten van Go Ahead-doelman Jeffrey de Lange had geschoten, was Lauritsen in de rebound scherp. Sparta heeft de eerste overwinning van dit eredivisieseizoen binnen.

Image courtesy of "NU.nl"

Sparta boekt tegen tiental Go Ahead eerste zege van Eredivisie ... (NU.nl)

Sparta Rotterdam heeft zaterdag voor het eerst dit Eredivisie-seizoen een wedstrijd gewonnen. De ploeg van trainer Maurice Steijn zegevierde met 0-1 bij het ...

Image courtesy of "Sparta Rotterdam"

Eerste overwinning van het seizoen in Deventer - Sparta Rotterdam (Sparta Rotterdam)

We zijn al weer in speelronde 4 van de Eredivisie en het is nog steeds augustus. De sneltrein die betaald voetbal heet dendert in rap tempo door.

Eagles rook bloed en ging alles-of-niets spelen in de slotfase en Sparta moest zich gaan toeleggen op tegenhouden en proberen er via de omschakeling gevaarlijk uit te komen en te profiteren van de ruimte die Go Ahead noodgedwongen zou weggeven. Met een man meer ging Sparta gericht op zoek naar de 0-2 zonder Go Ahead al te veel ruimte te geven om in balbezit te komen. Een schot van Kitolano werd gekraakt, maar de rebound was een prooi voor de andere Noor, Tobias Lauritsen met zijn eerste doelpunt voor Sparta. Het was de opmaat naar meer, want in de 18e minuut kwamen de Rotterdammers op voorsprong. De doelman was net op tijd bij de bal. Sparta had met wedstrijden tegen sc Heerenveen (uit), AZ (thuis) en Ajax (thuis) een competitiestart waar van te voren al niet de hoop was op veel punten.