VVV-Venlo

2022 - 9 - 2

Image courtesy of "Venlonaren"

Voorbeschouwing VVV-Venlo - Jong FC Utrecht - Venlonaren (Venlonaren)

Nadat VVV-Venlo ternauwernood won van TOP Oss โ€“ er was in extremis een doelpunt van Nick Venema nodig om alsnog de drie punten te pakken โ€“ gaan de ...

Maar het is VVV tegen Jong FC Utrecht en niet Rick Kruys tegen Jong FC Utrecht. Afgelopen maandag wist Jong FC Utrecht het eerste punt van het seizoen binnen te halen. Ditmaal is Jong FC Utrecht de tegenstander. Met name aanvallend en op de backposities moeten we bidden dat er geen blessures en/of schorsingen bij gaan komen, want dan wordt het wel erg krap. Vlak voor het sluiten van Deadline Day wisten ze ook een nieuwe aanwinst vast te leggen: Daan Huisman wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Vitesse. De ploeg van Darije Kalezic is matig aan het seizoen begonnen.

Image courtesy of "1Limburg | Nieuws en sport uit Limburg"

VVV-Venlo slaat opnieuw in blessuretijd toe: 2-1 (1Limburg | Nieuws en sport uit Limburg)

VVV-Venlo heeft zijn vierde overwinning van het prille seizoen binnen. In Covebo Stadion De Koel won het team van coach Rick Kruys met 2-1 van Jong FC ...

Een schot van Carl Johansson van de rand van de zestien werd door de Utrechtse verdedigers geblokt, maar met nog รฉรฉn minuut te spelen scoorde Brian Koglin de bevrijdende 2-1. Doelman De Keijzer stopte met kunst- en vliegwerk een kopbal van Rick Ketting, maar een schot van Nick Venema was niet krachtig genoeg om de doelman te verschalken. De wedstrijd tussen VVV-Venlo en Jong FC Utrecht had een tijdlang veel weg van een trainingspartijtje.