PSV-RKC

2022 - 9 - 11

Image courtesy of "AD.nl"

PSV voorkomt derde domper op rij dankzij late strafschop Cody ... (AD.nl)

PSV raakte de kruising, de lat en de paal, maar een goal viel er in Eindhoven heel lang niet. Tot de 96ste minuut hield RKC het droog tegen de ploeg van ...

Image courtesy of "Omroep Brabant"

Ophef over penaltymoment bij PSV - RKC: 'Het is een schande!' (Omroep Brabant)

Was het wel of geen penalty? Dat is de enige vraag die gesteld wordt na PSV – RKC. Duidelijk is dat beide ploegen verschillen van mening.

Hij zoekt naar een verklaring. De scheidsrechter pakt een punt van ons af.” “We kunnen hier gaan praten over allerlei tactieken maar het is gewoon een schande dat hier een penalty wordt gegeven.

Image courtesy of "NOS op 3"

PSV door benutte penalty op valreep langs RKC, dat woedend is ... (NOS op 3)

De Eindhovenaren krijgen voldoende mogelijkheden om te scoren, maar maken pas in blessuretijd het verschil: 1-0.

Eerst knalde hij een vrije trap op de lat en even later bleek de paal een sta-in-de-weg. PSV zette aan voor een slotoffensief, maar leek geen gaten meer te kunnen vinden in de defensie van de Waalwijkers. PSV leek tegen RKC Waalwijk voor de derde keer op rij verstoken te blijven van een overwinning.

Image courtesy of "Voetbal International"

Extra controverse bij PSV - RKC: rol Sávio in opstootje onder de loep (Voetbal International)

Het opstootje in de blessuretijd van PSV - RKC Waalwijk zou een staartje kunnen krijgen voor Sávio.

Image courtesy of "VoetbalPrimeur.nl"

Opstootje na late penalty bij PSV - RKC: deelde Sávio een klap uit? (VoetbalPrimeur.nl)

Voor PSV-aanvaller Sávio zou het optstootje in de blessuretijd van het Eredivisie-duel met RKC Waalwijk nog een staartje kunnen krijgen.

Hoewel Xavi Simons op het hoofd werd geraakt door de noppen van Hans Mulder, spraken Vaessen en Michiel Kramer van een 'topclubpenalty'. Daardoor kan hij nog geschorst worden op basis van de tv-beelden. Sávio, die twintig minuten voor tijd was ingevallen, raakte betrokken in het opstootje en zocht de confrontatie met Vaessen.

Image courtesy of "Trouw"

PSV tegen RKC door oog van de naald dankzij discutabele strafschop (Trouw)

PSV ontsnapte tegen RKC in blessuretijd aan nieuw puntenverlies (1-0) door 'schandalige' strafschop.