Tottenham

2022 - 9 - 13

Image courtesy of "Sportnieuws.nl"

| Sensatie! Invallers Sporting verrassen Tottenham Hotspur in ... (Sportnieuws.nl)

Sporting heeft verrast in het Champions Leagueduel tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd had tot laat in de 2e helft weinig te bieden, ...

Image courtesy of "Sporza.be"

Sporting vloert Tottenham na geweldig slotoffensief in blessuretijd (Sporza.be)

Twee goals in blessuretijd deden Lissabon ontploffen. Sporting heeft Tottenham - dat morste met kansen - met 2-0 gevloerd dankzij een geweldig slotoffensief ...

tweede helft, minuut 93. tweede helft, minuut 95 match afgelopen Twee goals in blessuretijd deden Lissabon ontploffen.

Image courtesy of "Voetbal International"

Invallers wijzen Sporting de weg: Spurs zwicht twee keer in de extra ... (Voetbal International)

Sporting Portugal heeft dinsdag voor een verrassing gezorgd door in eigen huis af te rekenen met Tottenham Hotspur.