Sparta Rotterdam

2022 - 9 - 17

Image courtesy of "Sparta Rotterdam"

Jong Sparta wint ruim van OFC - Sparta Rotterdam (Sparta Rotterdam)

Jong Sparta Rotterdam heeft vanmiddag haar tweede zege van het seizoen geboekt. In Maassluis was de ploeg van trainer Geert Arend Roorda met 6-0 te sterk ...

Zo was Jong Sparta een paar maatjes te groot voor OFC en was de 4-0 ruststand terecht te noemen. In de blessuretijd van de eerste helft was het zelfs Jong Sparta wat nogmaals scoorde. In de laatste twintig minuten ging Jong Sparta op jacht naar meer goals. De ploeg van trainer Geert Arend Roorda stijgt daarmee naar de achtste plaats. In de rebound had Tahiri echter alsnog voor de 3-0 kunnen zorgen, maar raakte hij voor een leeg doel de onderkant van de lat. Ook na de rust was Jong Sparta de betere ploeg. Na een uur viel de vijfde Spartaanse treffer alsnog. Opnieuw kwam hij naar binnen en opnieuw was het schot in de korte hoek Bouwman te machtig. Jong Sparta snakte naar een zege in de Jackโ€™s League. Een lage voorzet van Jerrel Hak kwam bij de spits die hard raak schoot. Zo stuitte Tahiri op doelman Bouwman, die even later ook een schitterende redding had op de poging van Madi. In extremis bezorgde David Garden de rood-witten de drie punten.

Image courtesy of "Het Amsterdamsche Voetbal"

Rode lantaarn voor OFC na nederlaag bij Jong Sparta Rotterdam (Het Amsterdamsche Voetbal)

OFC heeft het lastig in de Tweede Divisie. Nadat het vorige week met 1-5 verloor van HHC Hardenberg, ging het zaterdagmiddag met 6-0 onderuit op bezoek bij ...

OFC bezet door de nieuwe nederlaag nu de achttiende plaats in de Tweede Divisie. Delano Vianello maakte de 5-0 en in de slotfase werd het via Achraf Madi ook nog 6-0. OFC heeft het lastig in de Tweede Divisie.