Omroep Zeeland

2022 - 10 - 2

Image courtesy of "Omroep Zeeland"

Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 1 oktober (Omroep Zeeland)

Hoek, GOES en Kloetinge boekten een nipte zege, de Zeeuwse eersteklassers kregen een forse nederlaag te verwerken en in de 4e klasse A zorgde Krabbendijke ...

Een kleine nederlaag voor de dames van IJzendijke. Na een 0-2 ruststand was het in de tweede helft Dennis Kovacevic die de grote uitslag met een hattrick vorm gaf. Na een 3-0 ruststand werd de schade na rust nog erger en werd het 5-0. Wolfaartsdijk is na twee wedstrijden koploper in de 4e klasse B. Na een ruststand van 3-1 werd het 8-1. Op bezoek bij Nieuwdorp werd het 0-5 voor de Middelburgers. Een sensationele overwinning voor Walcheren, dat na een 0-2 ruststand met 5-4 van NSVV won. De bezoekers namen het initiatief over en leken de volle buit te pakken, maar in de 95e minuut schoot Bas Kempe Bruse Boys langszij: 2-2. Dankzij treffers van Gilles Vandecandelaere en Mathieu De Smet werd het tegen VVOG 2-1 voor de Zeeuws-Vlamingen, die door de zege aansluiting vinden bij de grote middenmoot in de Derde Divisie. [Daniรซl Wissel werd met een treffer in de 20e minuut matchwinner](https://www.omroepzeeland.nl/sport/15002684/daniel-wissel-schiet-goes-langs-poortugaal). Via Menno de Nooijer (2x), Jordan Francke en Sjoerd Melis werd het 0-4. Hoek, GOES en Kloetinge boekten een nipte zege, de Zeeuwse eersteklassers kregen een forse nederlaag te verwerken en in de 4e klasse A zorgde Krabbendijke voor de grootste uitslag van de dag.

TOP Arnemuiden lijdt zware nederlaag tegen DVO (Omroep Zeeland)

TOP Arnemuiden heeft een zware nederlaag moeten incasseren. In eigen huis was DVO/Accountor uit Bennekom een maatje te groot. Met een eindstand van 7-21 ...

Met een ruststand van 4-11 waren de verhoudingen dik in het voordeel van DVO. Omdat er niemand degradeert uit de Ereklasse is de ontwikkeling van onze ploeg het belangrijkste. Met een eindstand van 7-21 waren de verschillen op het veld duidelijk zichtbaar.