Feyenoord Twente

2022 - 10 - 9

Image courtesy of "NOS op 3"

Feyenoord leidt tegen tiental Twente na turbulente slotfase • AZ op 1-0 in Utrecht (NOS op 3)

EINDSTAND: Go Ahead Eagles-SC Cambuur 0-0 · 14.30 uur: FC Utrecht-AZ 0-1 · 14.30 uur: Feyenoord-FC Twente 1-0 · 16.45 uur: sc Heerenveen-PSV · 20.00 uur: Vitesse-Fortuna Sittard ...

David Hancko verhuist van het centrum naar linksachter en Jacob Rasmussen staat centraal in de verdediging. We zitten inmiddels al in het laatste kwartier van Go Ahead Eagles - Cambuur en nog altijd is het wachten op een doelpunt. Go Ahead Eagles - Cambuur eindigt zoals de wedstrijd begon: 0-0. Ook Katja Snoeijs heeft het trainingskamp van de voetbalsters van Oranje moeten verlaten. Feyenoord begint sterk aan het duel met FC Twente en kreeg zojuist ook een enorme kans via Hancko. Arbiter Gözübüyük geeft in eerste instantie de penalty, maar wordt door de VAR Ingmar Oostrom teruggefloten. Casillas had jarenlang een showbizzhuwelijk met tv-presentator Sara Carbonero, maar in 2021 gingen de twee na vijf jaar huwelijk uit elkaar. Szymanski brak door richting het doel en werd door Brenet hardhandig naar het gras gewerkt. Inmiddels wordt in verschillende (sociale) media gemeld dat het bericht van Iker Casillas een hoax zou zijn. Het is Hancko die een rebound van Unnerstall in het lege doel kopt: 2-0. Dost schenkt de kans vervolgens aan Sylla, maar die weet het doel niet te vinden. AZ loopt de laatste tien minuten te schutteren en krijgt diep in blessuretijd toch nog de 2-1 tegen.

Feyenoord tegen tien man: Cerny pakt direct rood voor tackle op ... (Voetbal International)

Václav Cerny mag de wedstrijd tegen Feyenoord niet afmaken. De aanvaller van FC Twente werd zondag in de blessuretijd van de eerste helft weggestuurd met ...