Cambuur

2022 - 10 - 15

Image courtesy of "De Gelderlander"

LIVE eredivisie | Hachelijk moment bij Cambuur: Marco Tol haalt bal ... (De Gelderlander)

Cambuur - Vitesse (aftrap 21.00 uur) โ€ข Thuisploeg heeft acht punten na negen duels โ€ข Bezoekers verzamelden pas vijf punten โ€ข Locatie: Cambuur Stadion, ...

Image courtesy of "FCUpdate.nl"

Live: SC Cambuur - Vitesse (15 oktober 2022) (FCUpdate.nl)

Het live verslag van SC Cambuur - Vitesse uit de Eredivisie 2022-2023.Bekijk ook de huidige stand van dit voetbalseizoen.

De voorzet van Mambimbi is net te scherp voor Uldrikis. Daar leek Vitesse bijna de 0-1 te maken. Dit seizoen is begonnen op 5 augustus 2022 en zal eindigen op 11 juni 2023. Jacobs is degene die de overtreding maakt. De keeper landt niet helemaal optimaal en vraagt om een behandeling. Nu eindigt zijn inzet aan de andere kant naast het doel. Na een gevaarlijke actie van Vidovic eindigt de bal naast het doel. Na een voorzet van Wittek wordt de volley van Flamingo een mispeer. Conclusie van het haviksoog van de VAR: Vitesse krijgt een vrije trap en geen strafschop. Na een zeer lange blessuretijd van de eerste helft staat het nog altijd 0-1 voor de bezoekers door een doelpunt van Flamingo. De tweede helft bij SC Cambuur - Vitesse is van start gegaan bij een 0-1 stand! De voorzet van Van der Water eindigt in de handen van Scherpen.

Image courtesy of "Leeuwarder Courant"

Lees terug: SC Cambuur tegen Vitesse Arnhem in de eredivisie (0-3) (Leeuwarder Courant)

Cambuur en Vitesse: twee teams die graag wat plekjes zouden stijgen op de ranglijst. Het lukte Cambuur niet om in eigen huis van Vitesse te winnen.