2022 - 10 - 23

Image courtesy of "sc Heerenveen"

AKADEMY: sc Heerenveen-teams ongeslagen op Skoatterwâld | sc ... (sc Heerenveen)

Zaterdag kwamen er drie teams uit de Akademy in actie, allemaal op sportpark Skoatterwâld. Het bleek dit weekend een onneembare vestiging.

Een gat van acht punten met de nummer twee. Erald Krasniqi maakte de openingstreffer in minuut 46, waarna de Domstedelingen de achterstand omdraaiden in een 1-2 voorsprong. Een knap resultaat, aangezien de thuisploeg het duel met negen man eindigde door twee rode kaarten. De Friezen leken met lege handen achter te blijven, maar in de negentigste minuut viel er toch nog een doelpunt. Een duel tussen de nummer twee en drie in de competitie stond zaterdag op het programma. Zaterdag kwamen er drie teams uit de Akademy in actie, allemaal op sportpark Skoatterwâld.

Image courtesy of "Leeuwarder Courant"

'Kees van Wonderen gooit systeem op de schop bij SC Heerenveen ... (Leeuwarder Courant)

In KOKO Radio, de wekelijkse voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant, bespreken LC-sportverslaggevers de ontwikkelingen bij SC Cambuur en SC Heerenveen, ...

Cambuur is inmiddels op jacht naar een opvolger van De Jong en sprak onlangs met Sjors Ultee. Na afloop van het duel zei trainer Kees van Wonderen dat hij voortborduurt op een systeem met drie aanvallers, waarmee zijn ploeg in de tweede helft voetbalde. In deze aflevering wordt onder meer gesproken over de bizarre wedstrijd van SC Heerenveen bij FC Volendam (1-3).