Utrecht FC

2023 - 3 - 18

Image courtesy of "FC Utrecht"

Wedstrijd van de Week: FC Utrecht O17 verliest nipt (FC Utrecht)

In een spannende wedstrijd trok FC Utrecht O17 op Sportcomplex Zoudenbalch aan het kortste eind tegen PSV O17. Het werd 1-2 voor de Brabanders.

Uiteindelijk maakte FC Utrecht O17 met nog ongeveer 15 minuten op de klok, de gelijkmaker. Ook FC Utrecht O17 probeerde met een aantal kansen en standaardsituatie nog de gelijkmaker te vinden, helaas lukte dit niet en gingen de Brabanders er met de winst vandoor. In de eerste helft kreeg zowel FC Utrecht O17 als PSV O17 een aantal kansen.

Image courtesy of "De Utrechtse Internet Courant"

Ben ten Boden over FC Utrecht: 'De schaamte voorbij' (De Utrechtse Internet Courant)

Het was een indrukwekkende gebeurtenis voor aanvang van de wedstrijd. Het hele stadion gaf blijk van respect en sommigen kregen het te kwaad bij de gedachte ...

Een noodkreet van de fans. Het is te hopen dat FC Utrecht in de play-off uit een ander vaatje tapt. Een duidelijke strafschop voor de Eagles. Voor de zoveelste keer Klaiber in een negatieve rol! Even voor rust kruipt FC Utrecht door het oog van de naald. Van der Streek voor de 1 โ€“ 0, maar de keeper van Go Ahead had een prachtige redding.