Saibari

2023 - 12 - 3

Image courtesy of "RTL Nieuws"

Saibari beleeft met doelpunten tegen Sevilla en Feyenoord topweek (RTL Nieuws)

Ismael Saibari maakte zijn basisplaats in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (1-2) meer dan waar. De Marokkaanse middenvelder opende in de 65e minuut de score.

Image courtesy of "Voetbal International"

Saibari bleef rustig onder reserverol: 'Als ik niet speel, kijk ik wat ik ... (Voetbal International)

Ismael Saibari moest lang op zijn kans wachten bij PSV, maar beleeft nu een droomweek.

Image courtesy of "VoetbalPrimeur.nl"

Uitblinker Saibari lacht breeduit na 'droomweek': 'Dat hoort bij de ... (VoetbalPrimeur.nl)

Ismael Saibari kent een ware droomweek namens PSV. De aanvaller van de Eindhovenaren scoorde tegen Sevilla, pakte een basisplek tegen Feyenoord en scoorde.

Image courtesy of "PSVFans"

Ismael Saibari lacht na zege: "Ik kan dan wel rustig blijven" (PSVFans)

Lees nu | Ismael Saibari stond na afloop van het duel tussen Feyenoord en PSV breed lachend de pers te woord. De aanvallende middenvelder beleefde eenโ€ฆ

Image courtesy of "VoetbalNieuws"

Saibari spreekt van droomweek: "Maar met drie keer verliezen ben ... (VoetbalNieuws)

Ismael Saibari is in een week tijd van wisselspeler bij PSV uitgegroeid tot grote held van de Eindhovenaren. De aanvaller scoorde tegen Sevilla en was ...

Image courtesy of "Soccernews.nl"

Uitblinker Saibari viert nog geen feest: '10 punten is zo ingehaald' (Soccernews.nl)

Ismael Saibari was de grote uitblinker bij de overwinning van PSV bij Feyenoord (1-2). De Belgische Marokkaanse middenvelder/aanvaller zette PSV op het.

Image courtesy of "Eindhovens Dagblad"

LIVE | PSV maakt na rust alsnog het verschil tegen Feyenoord ... (Eindhovens Dagblad)

En daar valt de goal alsnog: Ismael Saibari was er vlak na rust al heel dichtbij, maar nu is het รฉcht raak: na een hele fijne bal van Bakayoko schiet de ...

Image courtesy of "Feyenoordpings"

Ismael Saibari: "Het was intensief, Feyenoord legde er strijd in" (Feyenoordpings)