Xavi Simons

2024 - 6 - 10

Rafael van der Vaart geïrriteerd door interview Xavi Simons: Wat was er aan de hand?

interview - Rafael van der Vaart - voetbal - Xavi Simons

Rafael van der Vaart ergert zich tijdens interview van Xavi Simons aan iets onverwachts. Meer details hier!

Rafael van der Vaart, voormalig profvoetballer en nu NOS-analist, liet zijn irritatie blijken tijdens een interview met doelpuntenmaker Xavi Simons. De ergernis ontstond toen NOS-collega Thierry Boon vragen stelde die Van der Vaart als ongepast beschouwde. Het gesprek nam een onverwachte wending toen Van der Vaart zijn ongenoegen niet kon verbergen. De beelden van het ongemakkelijke moment gingen al snel viraal op social media, waar fans hun mening deelden over de reactie van de voetballegende. Achter de schermen zal er ongetwijfeld nog een en ander besproken worden over dit opmerkelijke voorval. Wat er precies aan de hand was tijdens dit spraakmakende interview, is nog niet volledig duidelijk. Fans wachten gespannen af op verdere ontwikkelingen en reacties van alle betrokkenen.

Post cover
Image courtesy of "FCUpdate"

Van der Vaart ergert zich tijdens interview van Xavi Simons aan ... (FCUpdate)

Rafael van der Vaart heeft zich geërgerd aan het interview dat NOS-collega Thierry Boon afnam bij doelpuntenmaker Xavi Simons.

Explore the last week